Inschrijvingen

Naar school in 't Kabaske?

Bereken de instapdatum van je kind hier!

Inschrijvingen:
 
Iedereen is steeds welkom om een rondleiding doorheen de school te krijgen. Op deze manier willen we jullie de kans geven om met veel trots onze school(-werking en -visie) voor te stellen!
Dit doe je door:
 
– een mail te sturen naar directie.tkabaske@sgm-zevensprong.be
 
of
 
– neem telefonisch contact voor verdere afspraken op het nummer 011/25 04 48.

 

Voor de inschrijvingen voor het schooljaar 2023-2024 werken ALLE basisscholen* van Hasselt met een gezamenlijk digitaal aanmeldsysteem voor het gewone basisonderwijs (* uitgezonderd buitengewoon basisonderwijs).

Heb je een kind geboren in 2021 met al een broer en/of zus op school of ben je personeel van de school? Dan heeft jouw kind voorrang om rechtstreeks in de school in te schrijven van maandag 30 januari (9 u) tot en met woensdag 15 februari 2023 (16 u).

Na deze inschrijfperiode start de aanmeldperiode. Je kan je kind digitaal aanmelden tussen dinsdag 28 februari (9 u) tot en met dinsdag 21 maart 2023 (16 u) via  www.hasselt.be/inschrijven-in-het-basisonderwijs.

Nadat alle aanmeldingen verwerkt zijn, ontvang je ten laatste op 30 maart 2023 een  e-mail met alle informatie over je toegewezen school. Vervolgens ga je je kind tussen maandag 24 april (9 u) en maandag 15 mei 2023 (16 u)  definitief inschrijven op school. Mis deze periode niet, want na deze periode vervalt je gereserveerde plaats! Is je voorkeurschool volzet? Dan krijg je automatisch een plaats op de wachtlijst van de school.

 

Heb je de aanmeldingsperiode gemist? Dan kan je vanaf 23 mei 2023 (9 u) je kind inschrijven in de Hasseltse basisscholen waar nog plaats vrij is. Contacteer de school om na te gaan of er nog plaats is of kijk op www.naarschoolinvlaanderen.be.

 

Heb je nog vragen?
Contacteer dan de school van je keuze of neem contact op met dienst Flankerend Onderwijsbeleid via 011 23 90 62 of onderwijs@hasselt.be.